lördag 28 mars 2009

Sista visan



Gustav och Kevin har gjort sin sista skoldag på Lanta Sanuk School, åtminstone för den här gången. Lärarna har levererat sina sista visdomsord och som traditionen bjuder har lärare och elever sjungit Sista visan för dem som slutar. Ett vemodigt avslut och ett minne för livet.

"Nu går sista visan, dig vill vi sjunga för,
vi behöver varandra, du och jag och de andra, som står utanför,
låt den sista strofen, bli till en sång vi minns,

tack för att vi fick ha dig, tack för att alla finns"

Vi har även sett den sista solnedgången; ätit den sista middagen och alldeles nyss låtit vågorna på Klong Dao Beach svepa våra kroppar mot stranden – för sista gången.

Nu återstår hemresan och reflektion på hemmaplan. En resa är ju inte bara en resa, utan även tiden före och tiden efter.

Tack för att ni följt oss på bloggen, kanske väcks den till liv ett annat år. Nu är det dags att träffas IRL - In real life.

3 kommentarer:

Kjell Petersson sa...

Välkomna hem till snö o slask.
I dag lördag sprang Christer, Jonas
Birger o jag.
I morgon springer Jonas premiärmilen
på Djurgården.
Tack för allt fint ni berättat från
Thailand och alla fina bilder.
Hälsningar
Kjell o Jonas

Annika med familj sa...

Hej!
Vi vill framföra ett stort TACK för att vi har kunnat ta del av er resa! Ni har skrivit en suverän blogg, väldigt trevlig att följa.
Välkomna hem! Vi ser fram emot att träffas snart.

/Annika, Hans, Samuel och Benjamin

Jacobssons sa...

Hej Familjen Kullman. Nu har även vi kommit hem till Sverige. Thomas och jag börjar jobba imorgon, men barnen får ju en mjukstart med påsklov. Glad Påsk och så kanke vi syns! Hälsningar Annika, Thomas, Amanda, Linnéa och Viola Jacobsson