lördag 31 januari 2009

Återträff - Södertörns Friidrott

Fredag eftermiddag - badkläderna plockas upp på lastbilsflaket och vi åker söderut. Långt ner på ön; till Kantiang Beach, vars enda restaurang ryms under ett gigantiskt träd.

Ner till stranden kommer den gamle medeldistanslöparen Joakim Kullström, bärandes på två solstolar. Överkroppen är något grövre än sist vi sågs, annars är han sig lik. Tillsammans med fru Nina och barnen Ivar och Thea är han inne på sin sjätte säsong här på Koh Lanta.

Eftermiddag och kväll präglas av nostalgisnack, framtida målsättningar, en vacker solnedgång och middag på Kantiang Bay View Resort.

6 kommentarer:

Kjell Petersson sa...

Hej
Det är söndagmorgon och en fullmatad sportsöndag....på TV.
I går lördag, tillbaka till ordningen,
vi var 5 som tränade i lördagsklubben, Tommy saknades för att få jämna par. Jag får väl tjyvträna lite i dag för att kompensera förra veckans slarv.
Hälsningar från Sverige mulet -7.
Kjell

Dan sa...

Kjell, det är kul att höra att lördagsklubben ligger i.
I morse var det inte någon i vårt gäng som orkade med någon morgonjogg. Tommy, Jesper och jag var på thaiboxning igår kväll
(21.00-24.00) så det blev sovmorgon. Övriga ägnade morgonen åt skolarbete, Qi Gong eller Yoga.

Anonym sa...

Tjena Danne! Haha, vad kul att se era gamla Södertörns-stötar på beachen. Ja, det är väl där man ska va. Här biter det lite i kinderna när man ska ut och spurta. Danne, har dock en par nya resultatlistor från Skåne för dig att lägga upp på sajten. Kram från Perra som laddar för IVSM. Hälsa Tommy o Jocke så gott!

Dan sa...

Perra,

kul att du hittat hit.

Kan meddela att Jocke körde 100-metersintervaller häromdagen. Han drog på sig en lättare sträckning i baksida lår. Vi diskuterade din comeback på Sätra häromåret, med samma resultat, dvs sträckning. Vi blir nog aldrig tillräckligt gamla och kloka för att undvika sånt.

Lycka till på SM. Jag följer er på distans.

Anonym sa...

Tjena Danne, jag slapp en Sätra-repris. Puh! Läs om IVSM här och Stockholms FTF:s lyckade insatser: http://kingstedt.blogs.se/2009/02/14/ivsm-2009-dag-5575411/
och http://www.proteamonline.se/customers/upload/465/archive/res_IVSM2009.pdf
Ser nu fram emot träningslägret. Vi ses!
/Per

Dan sa...

Per,

jag har full koll på SM, även om avståndet är långt. La' förresten in en kommmentar på Kingstedts blogg angående SFTF:s framgångar.

Grattis till guldet!