måndag 19 januari 2009

Gitarrlektioner

För julklappspengarna har Gustav köpt sig en elgitarr – en Fender. En kopia var vad han hade råd med, men gitarren är helt okej. Att det ingick obegränsat med lektioner hos butiksföreståndare Mr Guitar gör ju inte saken sämre. Gustav kommer och går som han vill. Han får instruktioner eller lyssnar/spelar med någon kompis som kommit längre i gitarrspelandet.
- Mr Guitar låg och sov i affären när mamma skulle hämta gitarren. Han vaknade inte ens när hon skramlade och tjoade utan hon fick knuffa till honom för att han skulle röra på sig.
Att något sådant skulle hända i Sverige är otänkbart; här blir man inte ens förvånad. Förutom rena ackord har de tränat på Doo Doo Ta Tam av Job 2 Do och nu senast Eagles Hotel California.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad kul att det spelas gitarr även hos er. Både Samuel och Benjamin fick elgitarrer i julklapp. Benjamin tar lektioner på akustisk gitarr och Samuel spelar elgitarr. Släktrockband under ledning av Urban och Janne kanske?

Gustav sa...

Ja, kanske det. Jag måste träna lite då. Vad har dom för gitarrer?

Anonym sa...

Hej Gustav!
Jag har en Cort Stratocaster och en Epiphone Les Paul Standard, och Benjamin har en Epiphone SG Standard. Hälsa Jesper och Elin.

Anonym sa...

Tja gurra jag har också en elgitarr fast min är en Les paul, kommer du hem i april eller march?