lördag 3 januari 2009

Från den ena storstaden till den andra

Om man vill vara mitt i smeten. Vart i världen åker man då?
Förslagsvis till Khao San Road i stadsdelen Banglanpuu, Bangkok. En kokande gryta med allehanda folkslag, försäljare, gatumusikanter, restauranger och gatustånd. Ett myller av människor - så kompakt att bilister icke göre sig besvär.
Några hundra meter därifrån finner vi Pier 13 vid Chao Phraya River och flodbåten till Wat Arun. Ett av alla Bangkoks tempel – ett mäktigt, vackert utsmyckat tempel utformat enligt kinesisk arkitektur, även kallat "Temple of the dawn".

4 kommentarer:

Anonym sa...

Här i storstaden Bålsta har gänget Sahlberg, Enghag, Aaskov, Pütz läst er blogg med stor behållning. God fortsättning från oss alla!

Anonym sa...

I den lilla byn Holme har vi ungefär 60 graders skillnad. Idag på morgonen är det -30. Hälsa familjen Vanichcobchinda. Jag hoppas att få se ett kort av alla i familjen. Hälsa till alla vi känner.
God fortsättning och ha en härlig tid i Bangkok!

Kjell Petersson sa...

Vilka vackra kläder! och bild.

Det nya året har lördagsklubben startat i går 3 januari med Birger,Tommy,Christer,Jonas,Patrik,Anneli
och Kjell. Samtliga sprang runt Bylsjön. Temperatur -3 lite frost .

I dag söndag -11 grader och solen
på väg upp.
Hälsningar Gun o Kjell

Ingela sa...

Bålsta: God fortsättning till er med. Vad kul att ni läser vår blogg. Det är roligt att sitta och komponera ihop olika inlägg. Det är en av sysslorna vi har här som kräver lite mer tankearbete. Annars vilar jag hjärnan från allt skrivande och planerande.

Holme: Det är jättekul att träffa Tim, Jerick och Garn + alla andra i familjen här i huset. Jaj,mormor, ser fortfarande pigg ut. Tim har börjat jobba, men Jerick är glad pensionär.Garn jobbar mycket på sitt Japanska företag och går på japansk kurs en gång i veckan. Vad roligt att ni fått en ordentlig vinter.

Haninge: Skönt att se att ni inte backar för kylan. Vilken bild.