måndag 26 januari 2009

Juniorerna intar centercourten

Underlaget är hard court utomhus, klockan är tio på förmiddagen, termometern har precis passerat 30-gradersstrecket. Förhållandena påminner om US Open och Flushing Meadows. Det är bara Southern Lanta. En mjukstart på tennisbanan och lugnt, fint spel för fyra kusiner Kullman.

Tommy och Sussie med familj anlände till Ban Saladan igår eftermiddag. De har nu installerat sig i sin lägenhet och hunnit med en lugn middag med oss på Easy Bar. Innan dess tog vi en öl hos ”Indianen” och tittade ut över havet där solen trängde sig ner mellan en del moln. Indianen är förresten kompis med Göran Högosta, målvaktslegenden som förra året var här och hängde in en matchtröja med autograf i baren – Frölunda Indians.

Dubbeln i tennis slutade oavgjort.


2 kommentarer:

Kjell Petersson sa...

Hej på er alla, kul att se att gästerna kommit fram så fint.
Hälsa så gott till alla.
I lördags ställde Birger o jag in träningen för första gången på flera år, det blåste snöblandat regn och var halt. I dag, onsdag var det full fart igen.
Hälsningar från ett 0-gradigt lätt snöande Sverige.
Kjell

Dan sa...

Jag kan meddela att Tommy körde morgonjogg på Klong Dao Beach i morse. GPS:n mätte 6.2 km - från våra lägenheter och stranden fram och tillbaka. Han kom ut vid åttatiden, 28 grader, och flämtade betänkligt.
När han kommer in i dygnsrytmen ordentligt ska jag föreslå klockan 7.00. Ingela har mediterat, Sussie och Ingela har promenerat på stranden, Elin har spelat tennis och badat, jag har spelat tennis, Tommy och Jesper spelar tennis nu (strax efter kl. 11) och Gustav och Kevin är i skolan. Strax lunch.

Sedan vet du väl Kjell; det finns inget dåligt löparväder ;-)