onsdag 10 december 2008

Solnedgången vid Relax Bay

Solen visar sig i sin helhet under solnedgången. Det var ett tag sedan sist. De lätta vågorna slår mot klipporna och middagsmaten är på väg in. Familjen Liss och familjen Kullman har sammanstrålat till middagen.
- Jag ska ha stekt ris med kyckling och en öl. Det är bra, säger Birger som inte gärna tar ut svängarna nu när han hittat en rätt som är lagom kryddstark.
Gårdagens White Snapper (fin fisk) – i starkt kryddad limesås - har etsat sig fast i minnet.

Hemma där vi bor betar elefanterna. För att ta sig till restaurangen krävs en promenad på några hundra meter. De stora djuren lämnar vi för en stund. Längs vägen beundrar Maj-Len en blommande Bouganvilla. Några branta trappor tar oss den sista biten ner till stranden, solnedgången och menyn på Relax Bay – konstnärligt utformad i ram av trä.

2 kommentarer:

Kjell Petersson sa...

Hej på er alla.
Vilken fin beskrivning av ert väder,
i Sverige finns inga solnedgångar den
går inte upp! Just nu 0-gradigt och lätt snöfall.
O vilka husdjur ni har, elefanter, här får vi hålla tillgodo med katter.
I övrigt ser vi fram emot en lucia på
lördag, finns lucior i Thailand?
Attan o jag har joggat runt Tyresta-
Allt väl.
Hälsningar Kjell

Dan sa...

Hej

Maj-Len, Gustav och Kevin bakade pepparkakor igår och den 1:a advent var det adventsfika hos Håkan och Anna (närmsta grannarna). Vi gör vårt bästa för att skapa lite julstämning, men i ärlighetens namn så är det svårt.

Birger gjorde i morse, 71-år gammal, debut på löpband. 60 minuter konstant löpning i det luftkonditionerade gymmet. 35-åringarna som där växelvis kör gång och lätt löpning klev av betydligt tidigare :)

Alla mår bra.