fredag 19 december 2008

Lanta Sanuk School - Julavslutning

Med ljus lång tröja, svartprickig sarong och ett vitt skägg av bomull kliver han självsäkert in på scenen.
- Stjärnorna står så att de bildar en krona, vilket betyder att en kung skall födas, förklarar Kevin i sin roll som Balthazar, en av de tre vise männen.
Kevin hade ett tiotal repliker; en del riktigt långa, som levererades klockrent med inlevelse. Ingen minneslapp här inte.

Julspelet, som var en del i skolavslutningen på Svenska skolan, hade mellanspel i form av julsånger och framträdanden av skolans elever. Gustav hade den stora äran att sjunga versen solo i Harry Belafontes gamla slagdänga Marys Child. Ett lugnt och i mina öron tonsäkert framförande – i övrigt var det körsång som gällde för hans del. Gustavs kompis Richard tog säkert hand om avslutningsnumret Hallelujah.


Vi bjöds också ett traditionellt luciatåg och avslutningsvis serverades familjefika där behållningen även denna gång gick till Children of the Forest.

2 kommentarer:

Westerlind sa...

Hej!
Det verkar som att ni haft en trevlig lucia trots de sydliga breddgraderna ni befinner er på. Här på västkusten var vi förvånade över att lucia påverkats så pass av globaliseringen. Ha det gott!!
Hälsningar Sigge, Rakel, Tobbe, Janne och Marie

Ingela sa...

Hej

Hoppas ni har det bra och får några fina vinterdagar, vare sig ni håller till på västkusten eller i Norrland.