fredag 5 december 2008

Farmor och farfar har anlänt - till sist

En fördröjd avgång från Arlanda – 29 timmars försening på grund av ett trasigt plan. Resan till Thailand kunde börjat bättre.
- Vi fick käk gratis och bodde på hotell medan vi väntade, säger Birger inte alltför missnöjd.
Det var nog inte alla som var lika tålmodiga när det dök upp nya meddelanden allt eftersom.
- More info at 01.30 p.m.
- Flight delayed until 00.30 a.m.

Klockan 20.55 lokal tid landade CRL8943 på Phuket International Airport, efter en lufttur som i alla fall gick enligt plan. Absolut sist av alla 550 passagerare vandrar Birger och Maj-Len i lugn och ro fram till sin mötande son.

Därefter följde en kort natt på Kamala Beach Hotell och Resort; vidare till färjan i Phuket Town och sist men inte minst båtfärden via Phi Phi Island till Koh Lanta.
Väl framme i vårt vardagsrum mötte Ingela och barnen; där smakade det gott med en kyld Chang och hemlagad Tom Ka Gai - kyckling i kokosmjölk smaksatt med citrongräs och Ka-rot.

5 kommentarer:

Kjell Petersson sa...

Hej på Er,
Det syns på Maj-Len o Birger att de
blivit väl mottagna med var sin öl.
De ser avslappnade ut på bilderna.
I Sverige är det just nu 3,5 grader
och regn i luften.
Vi ser ändå framemot helgen, 2:advent
med hantverksmarknad i Tyresta By.
Hälsningar
Grannarna/vännerna
Gun o Kjell

Anonym sa...

Hej!
Vad skönt att ni kommit fram ordentligt. Vi har tänkt på er och väntat på bildbevis. Ser bra ut!
Vi har just kontrollerat snöförhållandena i Vemdalen. Snödjup: 52 cm & 11 minusgrader. Snödjup på Värmdölandet = 0 cm & 4 plusgrader!
Imorgon stundar förhandsvisning av nya Disney filmen, Bolt. 2 innebandymatcher samling kl.9.00, bortamatch i Tullinge (Fanny)& hemmamatch kl.15. Linnéa spelar bortamatch mot Täby kl.17.30, däremellan ska vi hinna med julmarknad på Siggesta och glöggmottagning på Söder. Emma kommer ha 2 nattgäster med taco middag. På söndag firar vi Ulrikas 41 års dag & Fanny har luciaträning. Japp, det är tur att det är helg!

Kram till er alla & vi är inte inte bittra!!!

Familjen Helsing

Anonym sa...

Idag har vi promenerat på stranden. Badat i varmt, lätt saltat vatten. I havet alltså. Köpt lite smått och gott i Saladan har vi också hunnit med.

Hälsningar Birger och Maj-Len

Anonym sa...

Hej
Skönt att ni kom fram trots ett litet reseäventyr.Ha nu så skönt i värmen. Thailand känns avlägset för oss just nu. Harriet och Anna Karin har varit ett par dagar i Östersund för att se julmarknaden på Jamtli. I förrgår var det -19 en stund.
Hälsningar från ett snörikt Holme
Harriet o Dick

Dan sa...

En riktig vinter med snö har ju också sin charm. Alla hälsar.