måndag 22 december 2008

Beachvolley - herrdubbel

Det blev än en gång finalspel för Mats och Dan när det anordnades turnering på Klong Dao Beach. Vi åskådare fick se fjorton deltagande lag och underhållande spel. Dessutom var det som vanligt trevlig samvaro på stranden bland spelare och deras bekanta.
- Det är klart att självförtroende får sig en knäck när man märker att finalmotståndarna medvetet servar på mig. Men det är okej; vi gör likadant och försöker få den sämre avslutaren att slå det tredje avgörande slaget. Andraplats i turneringen är vi i alla fall klart nöjda med, säger Dan.

Turneringen har ett numera klassiskt prisbord - middag på restaurang Slow Down till vinnarlaget och öl till de tre främsta lagen. Som kuriosa kan nämnas att medelåldern i de båda finallagen var 40+, vilket inte många av de andra lagen nådde upp till.


2 kommentarer:

Unknown sa...

Här kommer en liten julhälsning från Åsarna. Vädret är bra, lite blåsigt men bara 1-2 minusgrader, ca 60 cm snö. I stort sätt alla har varit ute och åkt skidor på både längden och tvären. Vi har åkt i Wassbergs spår vid kyrkan. Annika passade även på att äta lunch med den gamla legenden. Han satt i Åsarna skicenter, omgiven av fotografier och målningar av sig själv. Alla hans gamla pjäxor fanns också där. Alla barn spelar nu singstar och det förbereds mat. Det är Tommy och Sussi som ska bjuda på fläskfilé med ris. Föresten, vårt fjällhotell som vi nu bor i är ett kanonställe, pub med biljard nere i kjällaren (lite kallt på golven dock), på entréplanet är det kök, matsal och ett stort sovrum där fam Urban Helsing huserar. På övervåningen är det 10 rum + TV och allrum. Ni får också plats här år 2010. Vi alla önskar nu er er en god jul och ett gott nytt år, som sagt vi är inte bittra. Gänget i Åsarna

Dan sa...

Kul att ni kommit fram och har det bra. 60 centimeter snö, längdåkning och Wassberg på plats. Vi blir inte bittra ;-)
Vi hade gärna tillbringat helgen i er samvaro. Ät lite extra risgrynsgröt. Vi har försökt hitta rätt gryn, men det har inte gått något vidare. Det blir marsipangrisar istället gjorda på Maj-lens medhavda marsipan.

Ha nu en riktigt God Jul.