måndag 24 november 2008

Railey Beach

Instruktören är entusiastisk och ger växelvis instruktioner till Gustav och ytterligare någon bergsklättrare.
- Very good, Gustav! Right foot to the right. Far right. Left hand just above your head.
När Kevin klättrar är vi dessutom flera som skriker samma sak på svenska.
- Right hand är den hand man hälsar med, var vårt stödjande bidrag innan han gav sig iväg.
Klippväggarna reser sig lodrätt framför oss. Redan i andra klättringen ger sig killarna på en vägg som är 25 meter hög. Solnas klätterväggar i all ära, men detta är på riktigt. Efter att ha sett videoinspelning från klättringen konstaterar Gustav.
- Det går inte att filma en upplevelse.
Dagen började annars i en långsvansbåt från Ao Nang. Fortsatte med bad, kanotpaddling och noggrann utforskning av Railey West och Railey East. Det är fascinerande att ta sig an denna plats med hjälp av kajak. Grottor, stalaktiter och klippor med överhäng. Något vi gärna återvänder till.


3 kommentarer:

Unknown sa...

Här i Stockholm är det snökaos idag, igår byttte jag till vinterdäck på en bil, det e ju muntert värre. Förra gången det var snökaos här i Stockholm, då lite värre än idag, så var familjen Helsing på Reiley Beach, vi känner igen oss på era bilder. Häftiga bergsväggar att klättra på. Det gäller att se upp för aporna på stranden. Urban

Anonym sa...

Hej hela familjen!
Vilka underbara bilder och vad mycket spännande ni är med om. Här hemma har det snöat i massor. Ska försöka skicka bilder. När skulle ni flytta till hus nr 2?

Ta hand om er! Kram fam Klingemark

Ingela sa...

Fam Klingemark: Vi har gjort en reservation pa en lagenhet i ett lagenhetskomplex som haller pa att byggas. Vi borjar bli lite oroliga for att det kommer kannas for trangt for oss. Fran 100 kvm till 50 kvm. Sa vi kollar fortfarande runt. Vi njuter av var tid har. Ikvall har Gustavs klass ordnat ett Disco och bjudit in den andra svenska skolan. Vi foraldrar finns i bakgrunden och fixar lite inkop till dem.
Hoppas snon far ligga kvar, det vore kul med en bild.
Kram Ingela