söndag 17 januari 2010

Bröllop på Twin Lotus

Barfota i sanden, med ett champagneglas i handen - inuti ett vackert dekorerat hjärta av blommor. Det är precis så jag vill ha det!

Efter tre bröllop här på Koh Lanta är det lätt att bli glad. Glad för brudparets skull, för de vackra omgivningarnas skull eller bara glad för att få vara med. Bröllopen hittills har varit små, med endast ett fåtal gäster. Nästa bröllop blir betydligt större, 20 gäster eller så.

Ett av brudparen lyckades få en fantastisk solnedgång under ceremonin. Fotografen var på plats, bilderna blev många och fina. Några bilder alldeles särskilt speciella. Brudparet hade nämligen bestämt sig för att hoppa i poolen med kläderna på. Att det hade börjat regna bekymrade inte festfolket ett dugg. Blöta skulle de bli i vilket fall som helst. Ett australiskt förbipasserande sällskap trodde inte sina ögon. Till och med Robbie, den engelske fotografen, blev förvånad. Han är en väldigt skämtsam och avslappnad person som är beredd på det mesta, så bilder blev det. Fantasifulla bilder. Bilder som jag väldigt gärna vill se i full storlek .

3 kommentarer:

Dan sa...

Häftiga bilder. Speciellt den med fotografen i förgrunden.

anne-marie sa...

Men vilken tur att denna blogg låg kvar på vår favorit-lista, nu när man får följa den nya resan!!
Härligt att höra´att halva familjen iallafall, njuter i det fantastiska landet Thailand.
Vilka spännande jobb du har,Ingela:-)
Ha det jättebra. /Varma kramar från oss,Anne-Marie

Ingela sa...

Ann-marie: Tänk, det var inte länge sen ni var här. Twin Lotus har fräschats upp lite vid strandbaren. På kortet till höger längst upp på bloggen sitter vi i härligt djupa skinsoffor på stranden intill baren.
Hoppas allt är bra med dig och resten av familjen.
Kram Ingela