torsdag 5 februari 2009

Bra och mindre bra restauranger - Koh Lanta

Solstolarna på Funky Fish har fått sig en uppryckning. Breda, mjuka och riktigt, riktigt sköna. Läget på stranden, långt upp på Long Beach, har det aldrig varit något fel på. Bakom ryggen är det bara att beställa sin middag - när man nu behagar resa sig.
- Family one: Club sandwich, omelette with cheese and two Hot plate.
- Family two?
Servitörerna, som mycket väl kan vara så kallade ladyboys, använder familjebegreppet så fort fler än två vuxna tar plats vid bordet. Allt för att betalningen skall gå smidigt. Nu gör det inte alltid det, men tanken är god.

Restaurangbesöken blir många när man har gäster. Mer eller mindre varje dag har vi fått chansen att revidera bloggens restauranglista. Slow Down, Hans, Country Lao, Bajen och Gong Grit är några återbesök vi prickat in med Tommy, Sussie, Jesper och Elin. Det har dessutom blivit en och annan ny bekantskap, som Papa’s. Han har sitt ställe längst ut mot vattnet i Ban Saladan och när han själv är på plats; låt honom berätta om dagens klipp.
Restauranglistan finns som vanligt i högerspalten.

Nu åker Tommy och Sussie vidare till Phuket och om ytterligare några dagar väntar Sverige och, kan man förmoda, hårt arbete.

Hej då och tack för besöket!

Inga kommentarer: