torsdag 26 februari 2009

Boman/Matsson har anlänt

Vi var nitton personer till bordet, när alla väl hade satt sig. Några kunde se det som avslutningsmiddag - andra som välkomstsupé.
- Family Four, konstaterade Dick och Harriet och gav servitören en chans att strukturera beställningarna.
Kristina, Johannes, Isak och Samuel var också med, vilket betyder fem familjer till middag denna helt vanliga tisdagskväll.

Familjerna Bertlin och Reinius är redan på väg till nya thailändska destinationer, medan de nyanlända precis installerat sig. I dubbelbungalow på Lanta Villa med bästa havsutsikt. Badmöjligheterna är det sannerligen inget fel på. Tio meter till poolen och tjugo till den stekheta sandstranden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad härligt att få så många besök trots att ni befinner er så långt borta.
Ni ser ut att ha det härligt!
Här har vi sportlov. Idag har Samuel och Hans och Svansson åkt längdskidor och Benjamin har kört "Gladiatorerna". Jag, Annika, roar mig med influensa. Torvald är här och hälsar på. I morgon åker han vidare till Birger o Maj-Len för fiske (kanske) och umgänge. Torvald hälsar också och tackar för ert varma deltagande i samband med Anitas bortgång.
Hälsningar från Höökarna + Torvald

Dan sa...

Kul att höra att ni har det bra och sportar på lovet (influensan undantagen). När sportlovet är över misstänker jag att vi kommer att märka det även på Koh Lanta. Ön kommer att avfolkas sakta men säkert.
Ha det gott.