måndag 20 oktober 2008

Boende Januari-Mars bokat


Det spatiösa boende vi har idag kommer i januari att bytas till en något mindre lägenhet. Fortfarande fint. Om det blir färdigt vill säga.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det behövs en byggkran och Birger,
så blir nog huset färdigt i tid!
Den nu 71-årige Birger drog mig runt bylsjön i dag igen. 1,20 tog det mot
46 minuter när Birger satte rekord i sin ungdom, 45-års åldern.
Höstväder i dag +5 och mulet i Sverige.
Hälsningar från Kjell o Birger

Anonym sa...

Hej Dan,

Det ordnar sig säkert! Är långt till Januari ännu, såg att du hade 27 grader nu,, Vi har det också varmt må du tro ! ca 8 - 10 grader, grått, regn och nu har mörkret lagt sig över landet också, mörkt när jag åker till STR på morgonen, bara jag och älgarna på vägen. NEJDÅ jag är inte alls avundsjuk. Omorganisation på G på jobbet också, som vanligt det med. har du hittat någon Mariestad på KO Lantha än ? Om Nej så hör av dig så kommer jag ned med en back.
Fortsätt att ha det riktigt bra Dan! Hälsningar Pfizer Peter

Anonym sa...

Hej Ingela! Det är Anette - Åkes mamma som skriver. Jag fick länken till er blogg från Tove Schalin. Jag och en väninna planerar att åka i början av 2010 och jobba/bo ett par månader på Koh Lanta. Kanske vi kan få intervjua er och barnen om hur det känns/går och hur ni mår?
MVH
Anette Rosvall

Anonym sa...

hej gustav m. familj!

Vad lyxigt att bo i Thailand men ändå gå i svensk skola! Här hemma regnar det nästan varje dag. Vi saknar er.

Jag ska skicka en cd med alla våra filmer jag och gustav har gjort, om jag kan hitta eran adress. Jag kan skicka ett till brev om jag inte hittar den.

Här kan du gå in om du vill kolla läget:
www.freewebs.com/ludwigk

ses!

//Ludwig från ett regnigt land

Dan sa...

Peter: Ingen Mariestad så långt ögat kan nå. Chang, Singha och Leo är det som gäller. Vill man lyxa till det finns Tiger och Heineken också, men dit har jag inte hunnit än. Hälsa Strängnäs och hoppas omorganisationen löser sig.

Ingela sa...

Anette: Vad kul! Vi kan verkligen rekommendera detta äventyr. Det finns två skolor och båda verkar bra. Nu verkar det dock som om strömmen av svenskar verkar minska.
Befolkningen här är oroliga nu när det byggs ut så mycket. Så vi får se hur det blir med skolorna nästa år. Just nu känns det som att detta skulle man vilja göra fler gånger. Vi får berätta mer när vi kommer hem. ni får ju följa oss på vår blogg också.
Ingela

Ingela sa...

Ludwig: Kul att du skriver. Gustav återkommer till dig. Han är i skolan nu. Hälsa familjen.